Malmös skönaste café

Har du behov av en mekanisk verkstad?

Inom vissa branscher är det ju ibland så att man måste få hjälp av en mekanisk verkstad. En sådan kan du hitta på axido.se.Hos dem är det möjligt att få svarvade detaljer för olika system som ni kanske har i er verksamhet. De kan fixa behovsanpassade lösningar samt ordna med maskinbearbetade komponenter till er.

Hos Axido finns det många möjligheter. De har en hel del unika produkter. Det eftersom att deras personal har en stor teknisk kompentens. De kan producerar egenutvecklade komponenter enligt dina önskemål.

Svarvning och fräsning

Det Axido kan göra i sin mekaniska verkstad, det är att svarva och fräsa de komponenter du behöver ha. Dessa kan integreras i ditt unika system. Det som är så bra med Axido, det är att de erbjuder stor flexibilitet när det kommer till material, geometri och mått på detaljer. 

Kanske du även har behov av kuggar? Detta företag tillverkar kuggar i automatiserade kuggfräsar. Dessa kuggar kan tillverkas i en mängd olika material så som rostfria stålsorter, brons- och mässingslegeringar, ”svarta” stålsorter samt plastmaterial av varierande typ. Det går även att få dessa kuggar i en mängd olika utföranden. Det finns rakskurna kuggar, snedskurna kuggar, bomberad kugg, pilkugg, snäckhjul, utvändig splines och så vidare.

Hos Axido så jobbar det en hel del duktiga ingenjörer och maskinoperatörer med lång erfarenhet i branschen. De besitter en stor teknisk kompetens vilket gör att de kan hjälpa dig med det du behöver ha!

8 Apr 2022