Malmös skönaste café

Alla älskar väl att få blommor?

Blommor är bra på det sätt att de passar att ge bort till de flesta och det oavsett anledning. Det kan vara att någon fyller år, att någon ska avtackas eller för att man vill visa sin kärlek. Det kan vara för en födelsedag, för alla hjärtans dag, för mors dag eller en vanlig vardag. Man kan ge bort blommor i form av en bukett, i form av blomma i kruka, eller för att plantera ute. Eller varför inte ge bort en box full med kärlek, i form av eviighetsrosor.

Blommor till dig själv

Blommor passar inte bara för att ge bort, utan det är även helt ok att köpa till dig själv. Det oavsett om du köper ett fång med rosor, en bukett med tulpaner eller om köper hem olika sorters krukväxter. Att köpa hem frön och så blommor är med roligt samt även att köpa för att plantera.

Då du ska köpa blommor, se till att välja en blomsterhandel med kvalitet eller en handelsträdgård. Det så att du får blommor som håller länge! Lär dig även att sköta om dina blommor på rätt sätt.

Ska du plantera, så är det även viktigt att har koll på vad du har för växtzon där du bor.

Blommor som håller nästan för evigt

En sak som finns, det rosor i box, även kallat för evighetrsrosor. Det som är speciellt med desa rosor, det är att är behandlade, så att de håller upp till ett år. 

28 Jun 2022