Malmös skönaste café

Alla dricker inte kaffe

Det är sant! Det finns de som inte dricker kaffe och vilken planet de kommer från vet vi inte. Skämt åsido så är det faktiskt vanligare än många tror att cafébesökare väljer andra drycker än just kaffe. 

Speciellt vanligt är det bland yngre kvinnor, de dricker gärna olika former av te eller andra saker som varm choklad, blåbärsdricka och andra varma drycker. Om det beror på att det blivit en trend att använda blåbärspulver som finns hos Bästa Produkterna eller om det är för att de föredrar smaken framför kaffet det vet vi ärligt talat inte! 

En god dryck att bjuda på hemma

Här får du ett tips på en mycket god varm dryck du kan bjuda på om du får besök som inte vill ha en slät kopp kaffe:

Ta ett högt glas (som tål värme) och lägg en After Eight i botten. Vill du inte ha mintsmaken kan du byta ut denna del mot en Noblesse eller ett par bitar vanlig mjölkchoklad. Häll sedan i till hälften med varm choklad, en tredjedel med kaffe och toppa sedan upp glaset med vispad grädde. 

Räknar du kalorier kanske du ska välja en annan dryck, men den kommer att gå hem hos de flesta som gillar sötsaker det kan vi lova! Om du inte vill ha kaffesmaken kan du byta ut kaffet mot Likör 43 eller Baileys men tänk då på att du inte längre kommer att kunna köra bil!

30 May 2022