Malmös skönaste café

Billiga Ecoride elcyklar

En cykel väl värd att satsa på, det är elcykeln! Men finns det då billiga elcyklar? Svaret är att ja, det finns det. Sedan finns det så klart dyra med. När elcyklarna först kom, så låg de väl alla mer eller mindre på ganska så höga priser, men idag finns det elcyklar som passar alla sorters plånböcker. Är det en lite dyrare variant som en Ecoride ambassador du är ute efter, så kan du ju alltid ivänta att det blir rea!

Byt bilen mot cykel

Om du bor i stan, så varför då egentligen ha bil, när du kan satsa på att ha en elcykel? Det är bra billigare att cykla än att köra bil. Sedan är det även mer miljövänligt. Ibland är det även snabbare. Ofta är det ju löjligt långa köer i stora städer, och det kan ta en timme eller mer att ta sig från ena sidan av stan till den andra. 

Smart satsa på en elcykel

Det är inte för inte som elcykeln var den populäraste julklappen för ett par år sedan. Trenden håller även i sig och det är många som idag väljer denna modell av cykel då det är dags att köpa en cykel. Det finns ju många fördelar med den. Inte minst det att du har extra fart när du behöver det. Särskilt om du ska cykla uppför eller om det mycket motvind. Då är det bara att koppla på elmotorn så går det som en dans.

20 Jan 2022