Malmös skönaste café

Dags att välja utemöbler?

Snart är det hög tid att ställa ut trädgårdsmöblerna. Om du har tänkt att satsa på att köpa nytt detta år, så är det bra att fundera på lite saker. Bland annat vad för utemöbler du vill ha kontra med vad du har plats med. Fundera även på om du ska ha snygga dynor till utemöbler samt vad för material du vill att möblerna ska vara i. 

Det finns två val de flesta står mellan när det gäller utemöbler. Det är att antingen ha ett matbord med stolar eller att man satsar på en loungegrupp. Om du har plats för båda, varför inte satsa på det? Då har du en plats att sitta och äta vid och en annan att bara umgås och hänga i. 

Hitta passande dynor utemöbler

Om du köper ett matbord med stolar till din uteplats, så kan det vara bra att även satsa på bra dynor för dem! Det så att det är bekvämare att sitta i stolarna. När det gäller så kallade lounge grupper, så ingår det oftast dynor i det.

Välja material på utemöblerna

Utemöbler kan idag komma i en mängd material så som trä, plast, konstrotting, metall och så vidare. Du kan utgå från hur mycket underhåll du vill göra. Se även till att om du köper dynor utemöbler att du skaffar en bra dynbox till dem för att hålla dem skyddade på ett bra sätt!

14 Feb 2022