Malmös skönaste café

Få ordning på dina bokningar

Jag ser ofta företagare sitta med sin kalender och telefon när de är inne och dricker kaffe. Det ringer konstant och jag har förstått att det ofta handlar om tidbokningar för antingen frisörstider, fixa naglar eller ansiktsbehandlingar eller nåt sånt. Jag säger bara - lägg av med det där! Det finns ju system som är så mycket enklare och som gör din vardag betydligt lättare. 

Ett exempel är när man går till frisören. Var femte minut ringer det och någon går och svarar och kollar sedan kalendern för att se om det finns en ledig tid. Sedan tillbaka till kunden. Det kan bli rätt många såna avbrott och det är ingen som gagnas av detta. Den som sitter och blir klippt känner sig inte omhändertagen och du som jobbar tappar massor av tid. Tid som kunde gått till att tjäna pengar. 

Använd internet till din fördel

Det jag brukar rekommendera alla jag ser är att köpa bokningssystem från Timecenter som gör att man får full kontroll. Kunden ser direkt vilka tider som är lediga och kan få bekräftelse via sms eller mejl. Du som företagare kan fortsätta klippa hår, måla naglar eller vad du nu gör - utan avbrott! Det blir många timmar på en vecka som du kan lägga på att hjälpa kunder istället för att sitta i telefon och boka tider. 

Fördelarna med att ha ett online bokningssystem är så många att jag inte kan lista dem här men du kommer att märka skillnaden redan efter en vecka. 

14 May 2022