Malmös skönaste café

Testa på att gigga

Kanske du funderar på en ny karriär eller vill testa på en ny miljö? Eller så är du frilansare, som känner att du behöver lite mer trygghet än vad du har nu. Då kan du testa ett gig jobb hos GigStep. Det är ett form av konsultuppdrag kan man säga, fast ändå inte. Med GigStep har du många olika möjligheter nämligen. Du kan ta långa uppdrag, korta uppdrag, frilansa, samt bli rekryterad. Det är ett bra sätt att få en ny karriär på eller ett sätt att testa på olika jobb och olika arbetsplatser.

Så känner du att det är dags att göra något annat än vad du gör nu, så kanske det kan vara läge att testa på att ta ett gigjobb och gigga.

Använd en bra plattform

Gigjobb eller vara giggare, det är lite friare. Sedan är det bra att veta att det idag finns flera som erbjuder denna typ av arbete, men GigStep var en av de första. Deras plattform är för både dig som söker jobb och dig som behöver nya medarbetare. Har du ett företag kan du testa på att anställa en giggare för ett jobb. Funkar det bra så kan du välja att anställa denna person.

GigSteps plattform är enkel att förstå sig på och lätt att använda. Kolla in den själv får du se. Du kan även hitta aktuella gig via deras sida om du vill.

28 Apr 2023