Malmös skönaste café

Välja rätt pannlampa

Är det så att du funderar på att köpa en pannlampa? Idag finns det ju rätt många olika modeller att välja på. Det kan vara bra att jämföra dem alla mot varandra. Det kan du göra på fitnessfrank. En pannlampa kan vara bra att ha, då du behöver extra ljus, och inte vill hålla i en ficklampa. Den är bra att ha med ut om du springer på kvällen så väl som den kan passa bra att ha i garaget om du ligger under bilen och grejar. 

För att hitta rätt sorts pannlampa, fundera på vad det är du vill använda den mest till och vad som är viktigt för dig.

Hitta rätt sorts pannlampa

För att du ska hitta en bra pannlampa, så är det ju bra om den fungerar för det du ska ha den till. Att den har en bra ljusstyrka är till exempel ett måste ibland. Hur starkt ljus just du måste ha, det beror ju på vad det är du ska göra. En annan sak att fundera på är hur mycket ljusspridning du behöver ha. 

Att pannlampan har en bra passform och sitter skönt är ju även det många gånger viktigt. Det är ju bra om den kan sitta stadigt med. Det kan vara bra att testa hur den sitter, både med och utan mössa.

Batterier är oftast det som driver lampan, kolla vad för typ det är samt hur lång tid lampan kan lysa innan det är dags att byta eller ladda batterierna.

13 Apr 2022