Malmös skönaste café

Vill du ha hjälp att flyttstäda?

En stor del av en flytt, det är ju själva städandet efter flytten. Vi har redan varit inne lite på detta med att flyttstäda, men det tål att skrivas om igen. Det kan vara bra att ta in en städfirma som gör en bra flyttstädning i Malmö. För grejen är ju det, att hyr du din bostad, så kommer hyresvärden att kontrollera din städning. Är den inte tillräckligt bra, så kan du behöva göra om, eller att hyresvärden tar in en egen städfirma som du får betala. Då är det bättre att från start ta en städfirma, som du väljer själv. Säljer du bostad, så går det att förhandla bort städning, men det vanligaste är att man gör den.

Hitta en bra städfirma

För att du ska hitta en bra städfirma, så är det bra att jämföra dem som finns i ditt område eller i din stad. Hör med vänner och bekanta om de har bra förslag. Se även till att jämföra priserna samt vad som ingår i det pris de tar ut. Kolla även så att de faktiskt städar allt samt om det krävs att du gör något som att dra ut spis med mera. Ibland måste du göra det för att det ska bli städat bakom.

Kolla så att städfirman även har en städgaranti. Det innebär att de städar om igen, gratis, om det skulle mot förmodan vara så att hyresvärden anser att det inte är bra. 

19 Aug 2022